Vessahätä, joten kirjoitan nopeasti. Toinen etusormi kirvelee, kissankynsi tai miksi sanotaankaan törröttää punaisena pystyyn. Hemmetin epämukava kangasta vasten.

Tämän päivän liikuntatunti oli tuskaa. Jo ennen pesäpallon aloittamistakaan jäädyin collegehousuihini, toppiin ja vetskahuppariini. Jalat jäätyi, kämmenet jäätyi, naama jäätyi. Tuuli aika helvetin kovaa ja hiukset törrötti kokoajan ylös ja housujen liian isot lahkeet heiluivat ilmassa kuin tuulimyllyt. En olisi yhtään ihmetellyt, jos kädet olisi alkaneet sinertää ja kasvot jäätyneet paikoilleen.

Suurin osa pesismatsista meni kaverin kanssa takakentällä hyppiessä. Itse pelissä en jaksanut yrittää, pari kertaa onnistuin lyödä palloa kohtalaisen pitkälle mutten en jaksanut yrittää, mutta kerran pääsin kolmospesälle asti. Pieninkin räpylän kosketus tuntui puukolta jäisellä iholla, ja se räpylä oli tuskaa ja jopa oikeasti teki ihooni haavoja. Niin kylmä siis oli! Ekoilla kerroilla takakentällä hypin vain, oli niin helvetin kylmä, mutta viimeisillä kerroilla vain makasin voivotellen maassa. En vaivaudu kertomaan kuinka kylmä oli.

Lopulta tie vei pois, koululle sittarin kautta. Kässäntunnit meni kavereiden kanssa piirrellessä, en jatkanut mun kässäntyötä sitten _yhtään_. En kertakaikkiaan saanut sitä fiilistä, ja olin jo aikaisemmin päättänyt etten tee yhtään mitään. Ens kerrallako sitten...