Sais ne opettajatki joskus miettiä noita liikunnantuntejaan. Kauheet sählingit on jo muutenki, jos ei muist men kattoo sieltä ilmotustaululta mitä on, mutta sittenku menee vielä karhuhallille, nii eikös siellä revitä laittoita joten liikunnantunti onki tuola katinkurusa. TIETENKÄÄN ei oo kunnon kenkiä jos olettaa et on _sisäliikuntaa_, eikai sillon ajattele et pistetään kahlaamaan lumessa ja juoksemaan edestakasin ku on kiire. Mikäs siinä sitten, varpaat kuoli ja sormet kuoli ja oli muutenkin niin helvetin mälsä koko kävely. Rahaakaan ei ollu et ois voinu poiketa sittarissa.

Kässässä tehtiin hupparia joka on olosuhteisiin ja mun taidottomuuteen nähden onnistunu ihan hyvin, mitänyt yks hiha on kiinnitetty S-mutkalle. Kai se vois olla iha mukavaki ellei mokoma olis ku mikäkin pelipaita, ois pitänyt sittenki ottaa S-koko, mut pelkäsin et ois ollu liia pieni. mut toi on ihan liian iso, uskokaa pois.

Oli täs päiväs jotai kivaa ja erillaistaki, (tosin ei se nii kummalt tuntunu..), mut pistettii kaveri kans molemmat 10 näkkäriä poskeen. Huomenna nostan rimaa korkeammalle, toivotaa et siellon huomenna pahaa ruokaa.. :D Olispa jo kesäloma, oon päättäny et teen kaikkee jännää sillo ja kohotan kuntoo. Voi helevetti ku se sais jo alkaa, mut onhan jokanen koulupäivä jonka jaksaa kahlata läpi saavutus. Pari kuukautta vaan, ja tulevaisuudessa se on menneisyyttä joten annetaan ajan luistaa niinku se tahtoo, alkais vaan se mokoma jo.