Hohhoijakkaa, olipa tämäkin päivä. Siivosin huoneeni ja kävin siskon kanssa ulkona, valokuvailtiin, ei mitään ihmeellistä. Jaksauduin jopa päivittämään sivujani. :> Kesälomaan vielä piiiiiitkä aika, ja viikonloppukin ohi jo, enkä oo ees varma missä on huomenna liikka, kai se koululla... ehmd.

Kamala inspiraatiotauko meneillään runoilussa, mitään kunnon runoa en oo saanu pitkään aikaan tehtyä. Joko en osaa enää tai sitten oon kuluttanu ideat puhki. Ehkä se liittyy tähän vuodenaikaan, tylsyyteen, ankeuteen, kouluun ja jaksamattomuuteen.

Ainiin, muistan viimeöisen uneni. Se meni suunnilleen näin:

Olin parin kaverin kanssa laskettelemassa. 'Monot' jaloissani muistutti tennareita, suksia en saanut jalkoihini enkä päässyt laskettelemaankaan missään vaiheessa. Tässä välissä tapahtui kaikkea, varmasti, en muista enään näin illemmalla. Yhdessä vaiheessa tipuin jostain, koitin saada tolipista kiinni, ja tajusinkin näkeväni unta ja koitin hetken kontrollaida sitä tippumista ja sainkin hetken lennettyä ja päätettyä itse kunnes tiedottomuus vei vallan. Sitten olinkin jo koulussa, luokkahuoneessa. Siellä tapahtui jotain, mutta jonkin porukan kanssa löysimme luokan perältä pahvilaatikon. Sitä ei olisi saanut avata, mutta avasimme kuitenkin ja luokka oli pian täynnä ihmeellisiä otuksia ja karkasimme luokasta. Yhdessä vaiheessa olin myös kerrostalossa ja muutimme perheemme kanssa toiseen asuntoon.